跳到主要內容區
 

2024 International Community Development for Bamboo Technology

 

      

 

Date & Time: 2024/06/24  10:30-12:00

Location:  National Chung Cheng University Accounting and Information Technology (AIT) Department Room 263

Organzers

South American Business Forum, India (南亞竹基金會,印度)

National Chung Cheng University Center for E-manufacturing and E-commerce, Taiwan (國立中正大學製商整合研究中心,台灣)

Taiwan-India Joint Research Center on Artificial Intelligence (台灣印度人工智慧海外科研中心)

Indian Institute of Technology ROPAR (印度羅巴爾理工學院)

National Institute of Design (印度國家設計學院)

Schedule

Name 2024 International Community Development for Bamboo Technology
Date June 24, 2024 (Monday) 10:30 AM ~ 12:00 PM
Location Room 263,
Multifunctional Discussion Conference Area,
Innovation Building, National Chung Cheng University
Time Item Detailed Timeline Content
10:20 ~ 10:30 Registration    

10:30~10:40

(10 minutes)

Opening Address 10:30~10:35 Dr. Shi-Ming Huang,
Center for E-manufacturing and E-commerce,
National Chung Cheng University
10:35~10:40 Dr. Pao-Ann Hsiung,
Taiwan-India Joint Research Center on Artificial Intelligence,
National Chung Cheng University

10:40~10:55

(15 minutes)

Guest Speech 10:40~10:45
(Video Conference)
Kemash Salam,
Founder,
South Asia Bamboo Foundation (SABF)
10:45~10:50 Neha Sardana,
Professor,
Indian Institute of Technology (IIT)
10:50~10:55
(Video Conference)
C S Susanth,
Professor,
National Institute of Design (NID), India

10:55~11:20

(25 minutes)

BANTECH 3.0 Bamboo Grove Carbon Storage Estimation System 10:55~11:00 Hiu-Ching Lai,
Bachelor's Student,
Department of Information Management,
National Chung Cheng University
11:00~11:05 Hsien-Jung Chang,
Student,
Kang Chiao International School
11:05~11:20 Avijit Biswas,
Master's Student,
Indian Institute of Technology (IIT)

1120~1140

(20 minutes)

Botanical Vision: A Deep Learning Image Recognition Platform 11:20~11:25 Yu-Han Wang,
Bachelor's Student,
Department of Information Management,
National Chung Cheng University
11:25~11:30 Hsuan-Jung Hsu,
Bachelor's Student,
Department of Information Management,
National Chung Cheng University
11:30~11:35 Yu-Hsuan Wang,
Bachelor's Student,
Department of Information Management,
National Chung Cheng University
11:35~11:40 Katyayani Parvate,
Master's Student,
National Institute of Design (NID)

11:40~12:00

(20 minutes)

3D Bamboo Material 11:40~11:45 Shang-Heng Chung,
Master's Student,
Department of Information Management,
National Chung Cheng University
11:45~12:00 Ayush Pratap,
PhD Candidate,
Indian Institute of Technology (IIT)

12:00~12:10

(10 minutes)

End of the Exchange Meeting Photography and Award Presentation

 

 

瀏覽數: